صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۵۱۱۵
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۲۷

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: در شرایط سختی همچون سیل، زلزله، کرونا، تصادف‌ها و سایر شرایط، در استان، سه هزار و ۳۷ داوطلب و ۷۰۰ امدادگر به یاری مردم می‌شتابند.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، به نقل از روابط عمومی هلال احمر استان، کاظم فلاحی‌دوست، مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه‌وبویراحمد روز گذشته، 15 آذرماه در آیین تجلیل از امدادگران و داوطلبان هلال احمر استان، اظهار کرد: از سال گذشته تاکنون ۱۰ میلیارد تومان برای بیماران سخت درمان در استان هزینه شده است.

وی با بیان اینکه داوطلبان هلال احمر در هر حادثه‌ای با رغبت و اشتیاق به مردم در شرایط بحران خدمت می‌کنند، افزود: داوطلبان هلال احمر آماده خدمات‌رسانی به مردم در روزهای سرد زمستان در جاده‌های برف گیر و کوهستانی هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: از همه ارکان جمعیت هلال احمر به‌خصوص جوانان خدوم و زحمتکش که در هنگام بحران و زمان عادی منشأ خیر و برکت و عامل اجرای طرح‌های بشردوستانه در سطح جامعه و استان هستند، قدردانی می‌کنم.

انتهای پیام