صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۸۹۸۹
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۱
به همت سپاه ناحیه زنجان

فرمانده سپاه ناحیه زنجان گفت: خیرین و بسیجیان همزمان با شب یلدا، ۶ هزار بسته عیدانه یلدای فاطمی در استان زنجان توزیع کردند.

محسن سهندی، فرمانده سپاه ناحیه زنجان در گفت‌وگو با ایکنا از استان، در رابطه با توزیع بسته‌ عیدانه در بین اقشار کم‌برخوردار زنجانی، اظهار کرد: خیرین و بسیجیان استان زنجان در آستانه شب یلدا با دستگیری از نیازمندان، همدلانه به استقبال طولانی‌ترین شب سال رفتند و ۶ هزار بسته عیدانه یلدای فاطمی مخصوص شب یلدا در زنجان توزیع شد.

وی در رابطه با طرح عیدانه یلدای فاطمی، افزود: طرح عیدانه یلدای فاطمی که با کمک خیرین، گروه‌های جهادی، نهادهای حمایتی، دستگاه‌های اجرایی و غیره در قالب یک طرح هماهنگ و هم‌افزا شکل گرفت و به‌صورت محله‌محور و با محوریت حوزه‌های مقاومت بسیج انجام شد.

این مسئول با بیان اینکه باید در همه زمان‌ها به قشر ضعیف جامعه توجه شود و شأنیت مسئولان و خدمت‌گزاران نظام خدمت به مردم است، اظهار کرد: ارزش ریالی هر یک بسته عیدانه ۵ میلیون ریال بوده که این بسته‌ها شامل سیب، انار، پرتقال، آجیل بود. همچنین تعدادی از این بسته‌های معیشتی در بین سالمندان توزیع می‌شود.

انتهای پیام