صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۱۲۲۱۵
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۴

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: کتاب عمو قاسم هم‌اکنون در کتابخانه‌های عمومی استان موجود است و علاقه‌مندان می‌توانند این کتاب نفیس را به‌صورت امانت تحویل بگیرند و مطالعه کنند.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، حجت‌الاسلام محمدعلی جابری، نویسنده کتاب «عمو قاسم» امروز، 14 دی‌ماه در نشست معرفی این کتاب به کودکان و نوجوانان در کتابخانه عمومی آیت‌الله سیدکرامت‌الدین ملک‌حسینی یاسوج، گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی، الگوی اخلاق و بزرگی برای کودکان، نوجوانان و جوانان است.

وی بیان کرد: شهید سلیمانی دوست‌دار نسل کودک، نوجوان و جوانان بود و بار‌ها در سخنرانی‌هایشان از این نسل حمایت می‌کرد.شجاعت، مهربانی، مردمی بودن، متواضع بودن و دوری از مال موجب حریت و آزادگی این قشر است، شهادت مظلومانه شهید سلیمانی موجب محبوبیت دو چندان وی در بین مسلمانان جهان شد.

این نویسنده برجسته تصریح کرد: مطیع امر پدر و مادر خود بودن از مهم‌ترین ویژگی‌های شهید سلیمانی بود که باید کودکان و نوجوانان آن را مدنظر قرار دهند.این کتاب شامل بیست داستان از روایت‌ها و خاطره‌هایی از دوستان و همرزمان شهید سلیمانی است که پس از مشورت به‌صورت هدفمند انتخاب و در این کتاب آورده شده است.

همچنین، محسن جبارنژاد، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کهگیلویه‌وبویراحمد نیز در این نشست مهم‌ترین ویژگی اخلاقی شهید سلیمانی را مهربانی و شجاعت برشمرد و اظهار کرد: نسل جوان و نوجوان ما باید این شهید والامقام را الگوی خود قرار دهند.

وی گفت: کتاب «عمو قاسم» هم‌اکنون در کتابخانه‌های عمومی کهگیلویه‌وبویراحمد موجود است و علاقه‌مندان می‌توانند این کتاب نفیس را به‌صورت امانت تحویل بگیرند و مطالعه کنند.

انتهای پیام