صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۱۲۲۸۷
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۶
مسئول دفاتر نمایندگی رهبری در دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان:

مسئول دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای سیستان و بلوچستان گفت: جهاد تبیین پایه بصیرت‌افزایی است و بصیرت و دانایی از عوامل سعادت و نیک‌بختی آدمی به شمار می‌رود.

به گزارش ایکنا از سیستان و بلوچستان، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان، حجت‌الاسلام والمسلمین بامری، مسئول دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان، 13 دی ماه در کارگاه آموزشی، فرهنگی جهاد تبیین با موضوع بصیرت‌افزایی هم زمان با سالگرد شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی که در سالن سمعی ـ بصری جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، با حضور جهادگران این نهاد انقلابی برگزار شد، افزود: ضرورت بصیرت در عرصه زندگی به عنوان مهم‌ترین راهکار برون رفت از چالش‌های فکری و اجتماعی مطرح است.

حجت الاسلام بامری گفت: در منابع دینی به پاره‌ای از عوامل بی‌بصیرتی اشاره شده که دنیاگرایی و غوطه‌ور شدن در آن، لجاجت و غفلت و هواهای نفسانی و نداشتن تفکر و اندیشه‌ورزی از مؤلفه‌های اساسی بی‌بصیرتی در عالم آفرینش محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: جهاد تبیین، فرصت اغواگری و گمراه‌سازی مردم توسط دشمن را می‌گیرد و موجب بصیرت‌افزایی عموم جامعه خواهد شد.

انتهای پیام