صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۱۵۳۲۲
تاریخ انتشار : ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۷

نماینده سازمان سنجش آموزش کشور در هرمزگان از رقابت ۱۹ هزار و ۴۸۹ نفر داوطلب کنکور سال جاری در این استان خبر داد.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، مصطفی ظهیری‌نیا، نماینده سازمان سنجش آموزش کشور در استان، امروز، 27 دی‌ماه، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در سال جاری ۱۹ هزار و ۴۸۹ نفر داوطلب کنکور در هرمزگان داریم. از این تعداد 7 هزار و ۴۹۷ نفر از داوطلبان در رشته تجربی، هزار و 5 نفر در رشته زبان‌های خارجه، 7 هزار و ۵۱۰ نفر در رشته انسانی و ۶۹۹ نفر در رشته هنر به رقابت می‌پردازند.

ظهیری‌نیا در ادامه تصریح کرد: مجموعاً 8/64 درصد داوطلبان کنکور امسال را بانوان و 2/35 درصد را آقایان تشکیل می‌دهند و رقابت سراسری ورود به دانشگاه‌ها روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری در ۱۳ شهرستان این استان برگزار می‌شود.

نماینده سازمان سنجش آموزش کشور در هرمزگان در پایان یادآور شد: درحالی که ۴۰ درصد نسبت جمعیتی در رشته ریاضی را خانم‌ها تشکیل می‌دهند در سایر رشته‌ها درصد آنان از آقایان بیشتر است.

انتهای پیام