صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۱۵۷۹۱
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۹

نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان گفت: در میان ارتش‌های مسلمان، ارتش ایران و پاکستان دو قدرتی هستند که می‌توانند در راستای تأمین امنیت پایدار منطقه نقش‌آفرینی کنند و به همین جهت تقویت مناسبات و تعاملات میان این دو کشور برادر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد عبادی‌زاده، نماینده ولی‌فقیه در استان، ظهر امروز، 29 دی، در دیدار با ناوگروه آموزشی پاکستانی در بندرعباس، با اشاره به وجود ارتباطات مناسب میان کشورهای پاکستان و جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: تعاملات میان جمهوری اسلامی ایران و پاکستان می‌تواند الگوی خوبی برای سایر کشورهای مسلمان و منطقه باشد.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های جهان اسلام بسیار گسترده است که می‌توان با افزایش ارتباطات و روابط مستحکم سیاسی و اقتصادی، از این ظرفیت‌ها به نفع کشورهای منطقه و در راستای منافع مشترک این کشورها استفاده کرد، افزود: تأمین امنیت پایدار منطقه در راستای منافع مشترک دو کشور است. قرن‌هاست که خود کشورهای مسلمان امنیت منطقه را تأمین و حفظ کرده‌اند و امروز با عنایت به قدرت‌های جهان اسلام و توانمندی‌ ارتش‌ کشورهای پاکستان و جمهوری اسلامی، می‌توان این امنیت پایدار را به ارمغان آورد.

عبادی‌زاده در  ادامه بیان کرد: در میان ارتش‌های مسلمان، ارتش ایران و پاکستان دو قدرتی هستند که می‌توانند در راستای تأمین امنیت نقش‌آفرینی کنند و به همین جهت تقویت مناسبات و تعاملات میان این دو کشور برادر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی در پایان ارتباطات و تعاملات میان ایران و پاکستان را در راستای منافع جهان اسلام دانست و یادآور شد: کشورهای مسلمان به واسطه دارا بودن‌ ظرفیت‌های نظامی، سیاسی و اقتصادی که دارند می‌توانند نقش مهمی را در جهان ایفا کنند.

انتهای پیام