صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۱۶۱۴۳
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۱

مجمع علمی قرآن کریم آستان عباسی مراسم بزرگداشت و یادبود برای علی المیاحی و غسان غانم، دو استاد حافظ قرآن و از فعالان نهضت قرآنی عراق را در این آستان برگزار کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از الکفیل، لواء العطیه، معاون علمی رئیس مجمع علمی قرآن کریم عراق طی سخنانی در این مراسم گفت: مرکز پروژه‌های قرآنی وابسته به مجمع، این مراسم را به منظور گرامیداشت یاد علی المیاحی و غسان غانم از اساتید قرآنی عراق در مسجد مجمع «العلقمی» آستان برگزار کرد و گروهی از قاریان، اساتید و حافظان قرآن در این برنامه حضور یافتند.

وی افزود: درگذشت این دو حافظ قرآن خلأ بزرگی بود و این مراسم با هدف یادآوری تلاش‌های قرآنی آنان برگزار شد.

وهاج العبادی، از مسئولان مرکز پروژه‌های قرآنی آستان عباسی نیز گفت: این دو استاد از استان «میسان» عراق و از ستون‌های نهضت قرآنی در این استان بودند و استاد المیاحی داوری ملی بود که در فعالیت‌های قرآنی در عراق حضور فعالی داشت.

وی تصریح کرد: هدف از این برنامه گرامیداشت و یادآوری جایگاه شخصیت‌های قرآنی عراق و نقش آنان در نشر فرهنگ قرآنی در جامعه بود.

انتهای پیام