صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۱۷۵۵
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۸

مرحله نهایی بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن بسیج از صبح امروز 24 بهمن‌ماه با حضور 304 شرکت کننده در بخش‌های انفرادی، خانوادگی و گروهی آغاز شد.

به گزارش ایکنا، مرحله نهایی بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت بسیج از صبح امروز 24 بهمن‌ماه در سازمان بسیج مستضعفین در تهران آغاز شده و تا 26 بهمن‌ماه که زمان برگزاری مراسم اختتامیه است، ادامه خواهد داشت.

این مسابقات در بخش‌های انفرادی، گروهی و خانوادگی و با حضور 304 نفر در دو گروه بانوان و آقایان برگزار می‌شود و شامل ۱۳۲ بانو و ۱۲۰ آقا در بخش انفرادی، ۱۶ خانواده در بخش خانوادگی و ۲۰ گروه در بخش گروهی است.

بر اساس برنامه اعلام شده از سوی دارالقرآن سازمان بسیج مستضعفین امروز 24 بهمن‌ماه رقابت‌ها در بخش‌ خانوادگی طی امروز و فردا در دو نوبت صبح و بعدازظهر در مجتمع پنجم آذر سازمان بسیج مستضعفین برگزار می‌شود.

همچنین در بخش انفرادی و در روز اول این مسابقات در بخش آقایان شاهد برگزاری رقابت در رشته‌های حفظ کل قرآن، قرائت تقلیدی نوجوانان، ترتیل بزرگسالان و صحیفه سجادیه خواهیم بود.

همچنین در بخش بانوان نیز رقابت‌ها در رشته‌های حفظ کل قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه برپا و این رویداد در بخش رقابتی طی روزهای 24 و 25 بهمن‌ماه در جریان خواهد بود و مراسم اختتامیه نیز صبح 26 بهمن‌ماه برگزار می‌شود.

در گروه داوری این دوره از مسابقات 23 نفر از داوران ملی و بین‌المللی کشورمان در دو گروه بانوان و آقایان حضور دارند. مسابقات سراسری قرآن بسیج در مراحل مقدماتی، استانی و کشوری طراحی شده و بیش از 118 هزار نفر برای حضور در این رویداد ثبت‌نام کرده‌اند که از بین آنها پس از برگزاری مراحل مختلف 304 نفر به مرحله کشوری راه یافته‌اند.

انتهای پیام