صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۴۶۰۱
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۰

رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی خرم‌دره گفت: حدود ۵۰ درصد از کانون‌های فرهنگی هنری موجود در مساجد شهرستان خرم‌دره فعال هستند.

مهدی مرادی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرم‌دره در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان، با اشاره به ظرفیت کانون‌های مساجد در ترویج فرهنگ مطالعه و همچنین فعال کردن مساجد و تقویت امور فرهنگی، اظهار کرد: در حال حاضر ۵۲ مسجد در شهرستان خرم‌دره در حال فعالیت است که ۲۰ کانون فرهنگی در این مساجد فعال هستند.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد کانون‌های مساجد در خرم‌دره فعال هستند، متذکر شد: در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد این شهرستان، ۱۰۸۲ نفر عضو هستند و این مراکز ظرفیت بسیار خوبی در تقویت و رونق‌بخشی در فعالیت‌های فرهنگی و هنری مساجد دارند و می‌توان با فعال کردن آنها این اماکن مذهبی را رونق بخشید.

این مسئول از مسجد به‌عنوان محور اصلی بسیاری از فعالیت‌ها همچون فرهنگی، هنری و تربیتی یاد کرد و گفت: اساس بندگی، معرفت و توحید در مسجد است از این‌رو مسجد و مسجدی‌ها در نشر معارف اسلامی نقش بسزایی دارند.

انتهای پیام