صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۵۷۹۹
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۹

دو اثر از 12 اثر تولید شده در حوزه هنری اصفهان که به جشنواره فیلم 100 راه یافته بودند، موفق به کسب جایزه از این جشنواره شدند.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی حوزه هنری استان اصفهان، آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره فیلم صدثانیه‌ای به همراه اعلام اسامی برگزیدگان، شب گذشته، 12 اسفندماه در تالار ایوان شمس تهران برگزار شد.

جوایز بخش کودک و نوجوان این جشنواره با داوری بهرام عظیمی، هادی محمدیان و علی جانباز انجام شد و تندیس دوم این بخش، به اثر «پدرم» به کارگردانی احسان عابدنیا تعلق گرفت. این اثر حاصل تلاش شرکت‌کنندگان در کارگاه آموزشی فیلم صد حوزه هنری اصفهان با حضور محمدرضا خردمندان بود.

در بخش ملی انیمیشن نیز حوزه هنری استان اصفهان موفق به کسب تندیس دوم این بخش برای فیلم «وارونه» به کارگردانی فهیمه قائدی شد.

انتهای پیام