صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۲۷۶۰۱
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۰

قطر در نشست هماهنگی مجالس اسلامی خواهان اتخاذ موضع واحد از سوی کشورهای اسلامی علیه توهین به ادیان شد.

به گزارش ایکنا به نقل از الایام، قطر در اجلاسیه 146 مجمع عمومی اتحادیه بین‌المجالس جهانی در بحرین خواستار اتخاذ موضع واحد اسلامی برای جرم‌انگاری توهین ادیان، اقدام علیه این ادیان و سوزاندن قرآن شد. مسئول هیئت نمایندگی قطر در این اجلاس است، تأکید کرد که سوزاندن قرآن احساسات میلیون‌ها مسلمان را در کشورهای مختلف جهان اسلام جریحه‌دار کرده است.

وی بر لزوم رأی دادن همه کشورهای اسلامی به طرح پیشنهادی در این زمینه تأکید کرد.

این اظهارات در جریان نشست هماهنگی مجالس اسلامی که هم‌اکنون در مرکز نمایشگاه‌ها و همایش‌های بین‌المللی بحرین در شهر صخیر در حال برگزاری است، صورت گرفت.

هیئتی از ایران به سرپرستی عباس گلرو، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم سمنان در این اجلاس شرکت کرده است. ممدوح عباس الصالح، عضو مجلس بحرین در فرودگاه به گرمی از هیئت جمهوری اسلامی ایران استقبال کرد. برخی این سفر را گامی در راستای ازسرگیری روابط دیپلماتیک میان ایران و بحرین ارزیابی کرده‌اند. بحرین 7 سال پیش در پی قطع روابط ایران و عربستان، به صورت یک‌جانبه روابط خود با ایران را قطع کرد.

انتهای پیام