صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۰۳۶۰
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۰:۵۷

مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس، تعداد زائران بقاع متبرکه استان فارس از اول تا 7 فروردین‌ماه جاری را ۴۶۱ هزار نفر اعلام کرد و افزود: همچنین در این بازه زمانی 173 هزار نفر زائر نوروزی در زائرسراها و اماکن اطراف بقاع متبرکه استان فارس اسکان یافتند.

حجت‌الاسلام سیدعباس موسوی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، با بیان اینکه این استان بیشترین تعداد بقاع متبرکه را در کشور داراست، گفت: هر ساله در ایام نوروز با اجرای طرح «آرامش بهاری» خیل عظیمی از زائران نوروزی از خدمات این طرح در بقاع متبرکه بهره‌مند می‌شوند.

وی، تعداد زائران بقاع متبرکه استان فارس از اول تا 7 فروردین‌ماه جاری را ۴۶۱ هزار نفر اعلام کرد و افزود: همچنین در این بازه زمانی 173 هزار نفر زائر نوروزی در زائرسراها و اماکن اطراف بقاع متبرکه استان فارس اسکان یافتند.

موسوی اظهار کرد: بیشترین تعداد زائران نوروزی و اسکان آنان مربوط به امامزاده آقام شهید(ع) فراشبند و حرم سیدعلاءالدین حسین(ع) شیراز هستند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس با بیان اینکه مسافران نوروزی همچنین هر ساله استقبال خوبی از مساجد تاریخی استان دارند، گفت: طی بازه مذکور مسجد تاریخی وکیل با 11 هزار و 529 نفر بازدیدکننده، مسجد تاریخی نصیرالملک شیراز با 18 هزار نفر بازدیدکننده و مسجد جامع نی‌ریز با 600 بازدیدکننده دارای بیشترین تعداد بازدیدکنندگان نوروزی بوده‌اند.

انتهای پیام