صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۱۱۲۷
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۹

دارالقرآن شهید صدرزاده شهر جدید اندیشه با برنامه‌های متنوع از جزءخوانی قرآن تا برگزاری مسابقه به میهمانان ماه خدا، خدمت می‌کند.

به گزارش ایکنا، دارالقرآن شهید صدرزاده شهر جدید اندیشه در رمضان 1444ه.ق برنامه‌های متنوع و گوناگونی را برای عموم آقایان و بانوان علاقه‌مند برنامه‌ریزی کرده است.

ویژه برنامه جزءخوانی قرآن کریم در مساجد شهر اندیشه چون مسجد امام علی(ع) از ساعت 11 تا 12 و عموم مساجد شهر اندیشه، یک ساعت پس از نماز ظهر و عصر برگزار می‌شود.

جلسه توجیهی و اعطای حکم مسئولیت به رابطان قرآنی مساجد همراه با ضیافت افطاری امشب، 14 فروردین برپا خواهد شد. از آنجا که دارالقرآن شهید صدرزاده شهر اندیشه در تمام فعالیت‌ها رویکرد شهری را در نظر دارد بنابراین تمام مساجد شهر اندیشه را همواره مد نظر داشته است و در راستای فعالیت و هماهنگی‌ها و تعاملات بیشتر از هر مسجد شهر اندیشه با یک رابطه قرآنی (به پیشنهاد امام جماعت مسجد) مرتبط است تا برنامه‌های دارالقرآن در مساجد اجرا و برنامه‌های مساجد در صورت امکان با مشارکت دارالقرآن و با استفاده از ظرفیت دارالقرآن (به صورت دو طرفه) برپا شود.  

اعزام علاقه‌مندان به نمایشگاه بین‌المللی قرآن، چهارشنبه، ۲۳ فروردین، ساعت ۱۶ و تهیه وسایل ایاب و ذهاب از درب پشت مسجد امام علی(ع)، برگزاری محفل انس با قرآن با حضور قاریان بین‌المللی و ملی، 16 فروردین مصادف با شب ولادت امام حسن(ع) در مسجد امام سجاد(ع) پس از نماز مغرب و عشا همراه با سفره افطار و برگزاری محفل انس ویژه بانوان از ساعت 15:30 تا 17:30 در مسجد جامع امام علی(ع) از دیگر برنامه‌هایی پیش‌بینی شده این ایام است.

از دیگر برنامه‌ها می‌توان به برگزاری مسابقه قرائت تقلیدی ویژه آقایان با محوریت انتخاب یکی از سه فراز طلایی از قاریان شهیر و تجلیل از برگزیدگان در جشن عیدانه رمضان، برگزاری مراسم تکریم روزه اولی‌ها ویژه دختران، 26 فروردین، ساعت 18 در دارالقرآن شهید صدرزاده واقع در مسجد امام علی(ع) اشاره کرد.

برپایی غرفه‌های قرآنی به مدت پنج شب (از 20 تا 24 فروردین) همزمان با لیالی قدر در گلزار شهدای گمنام، مسابقه حفظ با محوریت سوره مبارکه انسان در فضای مجازی ویژه عموم علاقه‌مندان و برگزاری آن در 28 فروردین، برگزاری جشن عیدانه رمضان و تکریم از قاریان شهر اندیشه و اهدای جوایز به برگزیدگان مسابقه مفاهیم، حفظ و قرائت قرآن کریم، 30 فروردین‌ماه از نماز مغرب و عشا در مسجد جامع امام علی (ع) از دیگر برنامه‌های ماه مبارک رمضان است.

یادآور می‌شود، ساختمان دارالقرآن الکریم شهید مصطفی صدرزاده شهر جدید اندیشه، اواخر بهمن‌ ۱۴۰۰ افتتاح شد. این دارالقرآن در مسجد جامع امام علی‌(ع)، فاز ۳ شهر جدید اندیشه قرار دارد.

انتهای پیام