صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۲۰۲۶
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۷

آنتونیو گوترش با اشاره به این که وی در بازدیدهای قبلی خود از اردوگاه‌های پناهندگان، برای ابراز همبستگی با مسلمانان، از غذا روزه می‌گرفت، گفت: روزه‌داری چهره واقعی دین اسلام را به من نشان داد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از پایگاه خبری عربی 21، «آنتونیو گوترش»، دبیرکل سازمان ملل با اشاره به این که روزه چهره واقعی اسلام را به او نشان داد، گفت: منطقی است که در ماه رمضان همبستگی خود را با پناهندگان مسلمان اعلام کنم.

وی گفت: هر سال برای ابراز همبستگی با پناهندگان مسلمان و قدردانی از ارزش‌های دینی آن‌ها به کشوری می‌روم که اردوگاه‌ها یا تجمعات پناهندگان در آن است.

دبیرکل سازمان ملل متحد اظهار کرد: در چارچوب سفرهای معمول ماه رمضان هر سال به کشورهای اسلامی، در ماه رمضان جاری به سومالی خواهم رفت تا همبستگی خود را با ملت آن ابراز کنم. سومالی‌ها سال‌های زیادی است که از عدم ثبات، قحطی و خشکسالی رنج می‌برند.

وی افزود: هدف از سفر به کشورهای اسلامی در ماه رمضان، جلب توجه دنیا به رنج جوامع اسلامی در این کشورها است.

گوترش اظهار کرد: اکثر پناهندگانی که وی در مدت تصدی‌گری‌ خود به عنوان کمیساریای عالی پناهندگان با آنها ملاقات کرد مسلمان بودند و اکثر جوامعی که با سخاوت و همبستگی بالا میزبان پناهندگان بوده‌اند نیز مسلمان بودند.

گوترش تأکید کرد: منشور ملل متحد که در سال 1951میلادی برای حمایت از پناهندگان صادر شد، کاملاً با ارزش های معنوی موجود در کتاب مقدس و قرآن کریم مطابقت دارد.

انتهای پیام