صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۲۰۷۲
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۸

نمایشگاهی از نقاشی‌های گیاهان قرآن کریم در باغ گیاه‌شناسی «کیو گاردن» لندن افتتاح شد.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از خبرگزاری آذرتاج، این نمایشگاه نتیجه همکاری 6 ساله «شاهنه غضنفر»، هنرمند و نقاش پاکستانی و «سیو ویکیسون»، همتای نیوزیلندی اوست و در آن تابلوهای نقاشی که دربردارنده 25 گیاه قرآنی است، در معرض دید عموم قرار گرفته است.

شاهنه غضنفر در این باره گفت: من هنگام بررسی کتاب «گیاهان قرآن کریم: تاریخ و فرهنگ» به منابع آرامی، عبری، عربی و سامی و متون به خط میخی مراجعه کردم و هدف از این تحقيق علمی بررسی تاریخچه گیاهان ذکر شده در قرآن بود.

«سیو ویکیسون» نیز به نوبه خود گفت: «اشتیاق من به مطالعه گیاهان قرآن کریم هنگام بازدید از مسجد جامع «شیخ زاید» در ابوظبی آشکار شد».

وی افزود: «تصاویر گیاهان نقاشی‌شده روی دیوارهای مسجد شیخ زاید توجه و تحسین من را برانگیخت و پس از آن تصمیم گرفتم برای شناسایی انواع کمیاب گیاهان به بیابان‌ها و کوه‌های امارات و عمان سفر کنم».

انتهای پیام