صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۳۶۹۳
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۹

نماینده‌ ولی فقیه در استان و امام‌ جمعه ایلام و استاندار ایلام در پیامی مشترک ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس، خواستار حضور باشکوه مردم در راهپیمایی این روز مقدس شدند.

به گزارش ایکنا از ایلام، حجت‌الاسلام والمسلمین الله‌نور کریمی‌تبار، نماینده‌ ولی فقیه در استان و امام‌ جمعه ایلام و حسن بهرام‌نیا، استاندار ایلام در پیامی مشترک ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس، خواستار حضور باشکوه مردم در راهپیمایی این روز مقدس شدند. متن پیام به شرح ذیل است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

سُبْحانَ الَّذی أَسْرى‏ بِعَبْدِهِ لَیْلاً مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذی بارَکْنا حَوْلَهُ لِنُرِیَهُ مِنْ آیاتِنا إِنَّهُ هُوَ السَّمیعُ الْبَصیرُ [سوره اسراء آیه ۱]وَقُلْ جَاءَ الْحَقُّ وَ زَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ کَانَ زَهُوقًا (سوره اسراء آیه ۸۱)

قدس، فریاد کوبنده‌ مظلومیت آزادگان جهان بر سر استکبار و صهیونیسم در سرتاسر عالم است.

تدبیر هوشمندانه‌ی معمار کبیر انقلاب‌اسلامی، در تعیین آخرین جمعه‌ ماه مبارک‌ رمضان به عنوان روز قدس، نور امیدی برای وحدت مسلمانان و آزادی‌خواهان جهان علیه رژیم غاصب و کودک‌کش صهیونیستی در حمایت از مبارزان مظلوم فلسطین روشن نگاه داشت تا سبب شود مسئله‌ فلسطین و قدس‌ شریف برای همیشه در وجدان‌های بیدار عالم زنده بماند.

این اقدام امام راحل عظیم‌الشأن، نور امید را به دل مظلومان عالم تاباند و میلیون‌ها انسان آواره و مبارز را برای مقابله‌ عملی با توطئه‌های رژیم اشغالگر قدس و آمریکای جنایتکار، مصمم‌تر و استوارتر کرد.

این روز نه‌تن‌ها متعلق به ملت مظلوم فلسطین بلکه متعلق به همه‌ آزادگان جهان است تا ندای حق‌طلبان و عدالت‌خواهان در گستره‌ عالم طنین‌انداز شود.

ملت ایران اسلامی و مردم ولایتمدار و شهیدپرور استان ایلام گوش به فرمان رهبر معظم‌انقلاب اسلامی و در سایه‌ بصیرت و عزم و اراده‌ انقلابی، در این روز بزرگ در کنار ملت مظلوم فلسطین هستند و با حضور باشکوه خود در راهپیمایی روز جهانی قدس، یک حماسه‌ تاریخی دیگر را در حمایت از مظلومان عالم به ثبت خواهند رساند.

ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه‌ روزه‌داران عزیز در ماه ضیافت الهی، از مردم آگاه و بصیر استان ایلام دعوت می‌نمائیم، همگام با مردم انقلابی ایران‌اسلامی، با حضور گسترده و باشکوه در راهپیمایی روز جهانی‌قدس، یکبار دیگر حمایت خود را از قدس شریف و ملت آزاده‌ فلسطین و انزجار خویش را از رژیم غاصب و کودک‌کش اسرائیل و آمریکای جنایتکار اعلام نمایند و گامی دیگر در جهت آزادی قدس شریف بردارند».

انتهای پیام