صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۳۷۳۴
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۷

استاندار گلستان در پیامی ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس و دعوت عموم مردم به شرکت پر شور در راهپیمایی این روز، گفت: شهادت مظلومانه مقداد مهقانی نشانگر اوج مظلومیت جمهوری اسلامی و تمامی آزادی خواهان جهان در مقابل ظلم و ستم رژیم جنایکار صهیونیستی است که با حمایت اربابان آمریکایی خود از هیچ اقدام ضد بشری، پرهیز نمی‌کنند.

به گزارش ایکنا از گلستان، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گلستان استاندار گلستان در پیامی ضمن گرامیداشت روز جهانی قدس و دعوت عموم مردم به شرکت پر شور در راهپیمایی این روز، گفت: شهادت مظلومانه مقداد مهقانی نشانگر اوج مظلومیت جمهوری اسلامی و تمامی آزادی خواهان جهان در مقابل ظلم و ستم رژیم جنایکار صهیونیستی است که با حمایت اربابان امریکایی خود از هیچ اقدام ضد بشری، پرهیز نمی کنند.

متن کامل پیام استاندار گلستان به مناسبت روز جهانی قدس به شرح زیر است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

بی‌تردید نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به نام روز جهانی قدس از سوی حضرت امام خمینی(ره)، اقدامی بی‌بدیل در حمایت از ملت‌های مستضعف و مظلوم در سراسر جهان بود.

پشتیبانی از مردمی که با دست خالی در مقابل رژیمی که از حمایت ابرقدرتها برخوردار است و در مسیر دستیابی به اهداف سلطه جویانه خود از هیچ جنایتی فروگذار نمی‌کند، نشانه درایت و هوشمندی بنیانگزار کبیر انقلاب اسلامی بود.

مقام معظم رهبری مدظله العالی نیز در آخرین فرمایش خود در جمع کارگزاران نظام فرمودند: مقامات خودشان رژیم صهیونیستی به طور مرتّب و پی‌درپی هشدار می‌دهند که فروپاشی نزدیک است، ما به هشتاد سالگی نمی‌رسیم. ما گفتیم «بیست‌وپنج‌سال دیگر را نمی‌بینید»، خودشان عجله کردند، زودتر میخواهند از بین بروند و البته قدرت گروه‌های فلسطینی در مقایسه‌ی با گذشته نمی‌شود گفت چند برابر، [بلکه] شاید ده‌ها برابر شده است.
آنچه مسلم است بنا به فرمایش رسول مکرم اسلام «ممکن است حکومتی با کفر باقی بماند ولی با ظلم باقی نمی‌ماند» و بنا به درایت امامین انقلاب اسلامی که الگویی در جهان امروز برای حمایت از مظلومان و مستضعفان هستند، امیدواریم هرچه زودتر شاهد نابودی این رژیم جعلی، کودک‌کش، جنایت کار و عامل تفرقه و نفاق در دنیا باشیم.

مردم نگارستان ایران اسلامی در حالی در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به استقبال روز جهانی قدس می‌روند که طی روزهای اخیر شهید بزرگوار مقداد مهقانی را که بر اثر بمباران رژیم جنایکار صهیونیستی در کشور سوریه به شهادت رسید، تشییع کرده‌اند.

شهادت مظلومانه مقداد مهقانی نشانگر اوج مظلومیت جمهوری اسلامی و تمامی آزادی خواهان جهان در مقابل ظلم و ستم رژیم جنایکار صهیونیستی است که با حمایت اربابان امریکایی خود از هیچ اقدام ضدبشری، پرهیز نمی‌کنند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر خصوصا ۴ هزار شهید استان، ۲۰ شهید مدافع حرم گلستانی الخصوص شهید مقداد مهقانی، از تمامی مردم شریف، قدرشناس و روزه‌دار استان دعوت می‌نمایم تا روز جمعه در راهپیمایی عظیم روز جهانی قدس حضور پرشور یابند، تا به یاری خدای متعال شاهد آزادی هر چه سریعتر مردم مظلوم فلسطین و تمامی ملت‌های رنج کشیده و در بند دنیا بوده و اهتزار پرچم عدالت و آزادی منجی عالم بشریت را در سراسر جهان شاهد باشیم.

انتهای پیام