صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۴۱۳۸
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۶

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: تهیه و توزیع ۱۰هزار و ۸۰۰ سبد غذایی بین نیازمندان محقق شده تا بخشی از نیاز فقرا و جامعه هدف کمیته امداد رفع شود.

به گزارش ایکنا از اردبیل، علیرضا حسین‌نژاد، مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل، ۲۵ فروردین‌ماه، در مراسم پویش اطعام مهدوی در اردبیل اظهار کرد: با حضور استاندار اردبیل شاهد برپایی مجلس افطاری ساده و محفل معنوی در یکی از محلات اردبیل بودیم تا با کمک خیران غذای گرم و افطاری ساده برای اطعام نیازمندان و فقرا مهیا شود.

وی گفت: از اول ماه مبارک رمضان پویش «اطعام مهدوی» در محلات مختلف آغاز شده و در قالب این پویش برنامه‌های مختلفی در حال اجرا است.

حسین‌نژاد تصریح کرد: تهیه و توزیع ۱۰هزار و ۸۰۰ سبد غذایی بین نیازمندان محقق شده تا بخشی از نیاز فقرا و جامعه هدف کمیته امداد رفع شود.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: ۶۷هزار و ۸۹۶ پرس غذای گرم نیز با همراهی خیران و مراکز نیکوکاری در سطح استان توزیع شده تا حداقل خانوارهای تحت حمایت کمیته امداد در این ماه، یک وعده از این غذای گرم استفاده کنند.

وی اظهار کرد: با هدف فرهنگ‌سازی افطاری ساده در مساجد مختلف سعی شد تا ۲۶هزارو ۲۸۶ سفره افطاری ساده را برپا کنیم تا اقشار نیازمند از این سفره‌ها بهره‌مند شده و مورد پشتیبانی قرار گیرند.

حسین‌نژاد افزود: مجموع این کمک‌ها به ارزش ۱۳میلیارد تومان بوده که جزو جریان خیر و احسان با همراهی و کمک خیران است.

انتهای پیام