صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۵۵۹۵
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۶

مسجدالحرام در شب بیست و نهم ماه مبارک رمضان شاهد حضور دو میلیون و پانصد هزار نفر زائر و نمازگزار در مراسم ختم قرآن کریم بود.

به گزارش ایکنا به نقل از اسکای نیوز العربیه، بیش از دو و نیم میلیون زائر و نمازگزار در شامگاه شب بیست و نهم ماه مبارک رمضان، نماز عشاء را در مسجد جامع اقامه کرده و در ختم قرآن در مسجدالحرام شرکت کردند.

تولیت کل مسجدالحرام و مسجدالنبی، از بسیج تمام امکانات این تولیت برای برگزاری هرچه بهتر مراسم ختم قرآن شب گذشته در مسجدالحرام خبر داد.

به گفته این تولیت، پنج هزار خودرو عادی ویژه انتقال زائران و نمازگزاران و سه هزار خودرو برقی ویژه به حاضران در این مراسم خدمات‌رسانی کردند. برنامه تنظیم و هماهنگ‌سازی حرکت این خودروها از طریقه اپلیکیشن «تنقل» صورت گرفت. علاوه براین عملیات ضدعفونی سازی و خدمات بهداشتی نیز به طور هماهنگ در مراسم شب گذشته اجرا شد.

تولیت کل مسجدالحرام و مسجدالنبی تأکید کرد: بدین منظور از فناوری مدرن و هوش مصنوعی استفاده شده است. طرح ضدعفونی سازی مسجد به‌وسیله 11 ربات هوشمند و بدون دخالت انسان و همچنین استریل کردن هوا و سطوح با بخار خشک به طور هم‌زمان، با سرعت بالا و مؤثر و همچنین استفاده از 20 دستگاه مه پاش برای استریل کردن هوا صورت گرفت. این تولیت تأکید کرده است که عملیات ضدعفونی سازی با استفاده از بالاترین استانداردهای بین‌المللی صورت می‌گیرد.

همچنین طرح جامع ایمنی معابر پیاده و آمادگی اضطراری برای بارندگی و نوسانات جوی نیز از سوی تولیت کل مسجدالحرام و مسجدالنبی آماده شده بود.

 

انتهای پیام