صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۵۸۵۶
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۰

مدیر قرآن، عترت و نماز منطقه پدافند هوایی شمال از برگزاری مراسم وداع با ماه مبارک رمضان واختتامیه کلاس‌های قرآن خبر داد‌.

سروان حسن ضابط، مدیر قرآن، عترت و نماز منطقه پدافند هوایی شمال کشور در گفت‌وگو با بیان این مطلب گفت: مراسم وداع با ماه مبارک رمضان و اختتامیه کلاس‌های قرآن در قالب محفل انس با قرآن با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین خیرمحمدی، معاون تربیت و آموزش اداره عقیدتی _ سیاسی نپاجا در منطقه پدافند هوایی تهران(شمال) برگزار شد.

وی با اشاره به تلاوت احسان‌الله رحمانی، قاری ممتاز ارتش در این محفل،  ادامه داد: قدردانی از برندگان مسابقات پیامکی (فضای مجازی) با موضوع رمضان و قرآن و همچنین قاریان قرآن چون احسان‌الله رحمانی از دیگر بخش‌های این محفل بود‌. 

همچنین طی این محفل قرآنی، حجت‌الاسلام والمسلمین خیر محمدی، معاون تربیت و آموزش اداره عقیدتی _ سیاسی نپاجا ضمن سخنانی، گفت: بنابر نص صریح قرآن تمام نور برای خداست و ماه رمضان، فرصت کسب نور و معنویت از خدا بود.

وی ادامه داد: اگر در دنیا به وسیله ایمان و بندگی پروردگار و انس و عمل به قرآن و شناخت و پیروی از امام و حجت الهی کسب نور نکنیم، روز قیامت گرفتار ظلمت و عذاب جهنم خواهیم شد.

ناهید ارنجی

انتهای پیام