صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۶۸۳۲
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۲
در ایکنا

نشست نقد و بررسی سی‌اُمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم روز نهم اردیبهشت ماه با حضور برگزارکنندگان این رویداد و صاحب‌نظران عرصه قرآنی به همت خبرگزاری قرآن برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، نشست نقد و بررسی سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم روز شنبه نهم اردیبهشت ماه در سالن جلسات خبرگزاری قرآن برگزار می‌شود.

در این نشست علاوه بر علیرضا معاف، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، تعدادی از مدیران بخش‌ها و کمیته‌های این رویداد بین‌المللی نیز حضور خواهند داشت.

همچنین در این نشست که از ساعت 15 تا 17 روز نهم اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، تعدادی از صاحب نظران و کارشناسان حوزه فعالیت‌های قرآن کریم حضور خواهند داشت.

سی‌امین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از 12 تا 25 فروردین‌ماه همزمان با ایام ماه مبارک رمضان در مصلی امام خمینی(ره) و با شعار «می‌خوانمت» برپا شد.

مسئولان برگزار کننده نمایشگاه قرآن پیش از برگزاری این رویداد از اجرای 400 برنامه و حضور 21 کشور در وسعتی 75 هزار متر مربعی خبر داده بودند.

انتهای پیام