صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۷۴۵۵
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۰

کتاب «نسیم قدسی در تفسیر قرآن» تألیف سعید حاجیان در ایکنا رونمایی می‌شود.

به گزارش ایکنا، طی مراسمی از کتاب «نسیم قدسی در تفسیر قرآن» تألیف سعید حاجیان، حافظ کل، قاری و مدرس دارنده مدرک درجه یک تنغیم از شورای عالی قرآن، عضو هیئت امنای مؤسسه کشوری مهد قرآن در ایکنا رونمایی می‌شود.

این مراسم با دعوت از جمعی از اساتید حوزه حفظ، تفسیر و تدبر در قرآن کریم و شاگردان جلسات حفظ و قرائت قرآن سعید حاجیان چهارشنبه، 13 اردیبهشت‌ماه ساعت 14 تا 16 در سالن اجتماعات ایکنا برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود، کتاب «نسیم قدسی در تفسیر قرآن» پژوهشی قرآنی در پرتو معارف اهل بیت(ع) است، به عبارت دیگر آنچه این کتاب را با سایر کتاب‌های مشابه متمایز می‌کند، بیان تفسیر برخی از آیات(نکاتی که کمتر به آن پرداخته شده است)، براساس اصول کلی تفسیری مأخوذ از اهل‌ بیت(ع) است که در حال حاضر جلد نخست آن تا آیه 46 سوره مبارکه بقره به زیور طبع آراسته شده است.  

خبرگزاری ایکنا در تهران، خیابان انقلاب اسلامی، خیابان قدس، خیابان بزرگمهر، پلاک 85 واقع شده است.

انتهای پیام