صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۸۳۵۵
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۷
پس از ۵۴ روز

مرگ و میر روزانه کرونا در کشور پس از 54 روز دوباره تک رقمی شد.

به گزارش ایکنا، مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۱۶ هزار و ۷۵۲ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۶۱۲ هزار و ۴۳۷ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۹۴ هزار و ۸۲۹ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۵۲۴ هزار و ۱۸ دُز رسید.

از دیروز تا امروز، ۱۳ اردیبهشت‌ماه براساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۲۸ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی و ۹۹ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به هفت میلیون و ۶۰۹ هزار و ۳۴۹ نفر رسید. متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، هفت نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۶ هزار و ۱۳۶ رسید.

امروز پس از ۵۴ روز، مرگ و میر کرونا در کشور، مجددا تک رقمی شد. خوشبختانه تا کنون هفت میلیون ۳۶۰ هزار و ۵۲۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. ۵۴۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تاکنون ۵۶ میلیون و ۴۱۷ هزار و ۲۷۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۰ شهرستان وضعیت قرمز، ۹ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۱۳ شهر در وضعیت زرد و ۲۲۶ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

 

انتهای پیام