صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۹۸۹۳
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۳

مدیرکل راه‌وشهرسازی استان زنجان گفت: در ساخت مسکن ملی پیوست فرهنگی و اجتماعی مورد توجه ویژه بوده و ساخت مسجد، مدرسه، فضای سبز و مجموعه‌های ورزشی در پروژه‌های شرق و غرب مسکن ملی استان زنجان لحاظ شده است.

به گزارش ایکنا از زنجان، اصغر اسماعیلی مدیرکل راه‌وشهرسازی استان زنجان شامگاه دیروز ۱۹ اردیبهشت‌ در نشست خبری با خبرنگاران به آخرین وضعیت پروژه‌های اقدام ملی مسکن در استان اشاره کرد و گفت: مقرر شده است ظرف ۴ سال در استان ۷۱ هزار واحد مسکونی احداث شود که ۲۷ هزار واحد از مجموع این واحدها مربوط به مساکن حمایتی، ۲۱ هزار واحد مسکن روستایی، ۱۲ هزار واحد مسکن خودمالکی، ۹ هزار واحد مناطق هدف بازآفرینی و ۳ هزار واحد مسکن استیجاری هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر از ۲۷ هزار واحد مسکونی در بخش حمایتی برای احداث ۱۷ هزار واحد قرارداد منعقد شده است و عملیات اجرایی آن نیز آغاز شده است، افزود: عملیات اجرایی مابقی تعداد واحدها نیز در سال جاری با تامین زمین مورد نیاز آغاز خواهد شد و در همین راستا فرایند تخصیص پروژه و شروع واگذاری و پیمان‌سپاری و ساخت و تحویل پروژه را در دستور کار قرار داده‌ایم.

اسماعیلی با اشاره به اینکه پروژه‌های نهضت ملی مسکن در زنجان به طور میانگین بیش از ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، ابراز کرد: اداره‌کل راه‌و‌شهرسازی با توجه به حساسیت کار و تاکید بر اینکه باید مسکن با کیفیت در اختیار متقاضیان قرار گیرد کنترل و پایش و مراقبت از پروژه‌ها را به صورت جدی انجام می‌دهد و در این رابطه در صورت نیاز تذکرات لازم نیز داده شده است.

مدیرکل راه‌وشهرسازی استان زنجان با تاکید بر اینکه در پروژه‌ نهضت ملی مسکن، دولت در فراهم کردن زیرساخت‌ها مشارکت می‌کند که همان کمک دولت به این پروژه است، تشریح کرد: در این پروژه‌ها تا زیرساخت‌ها فراهم نباشد پروژه‌ای آغاز نمی‌شود.

این مسئول با بیان اینکه پروژه‌های نهضت ملی مسکن در سه سایت شرق، غرب و شمال زنجان اجرا می شود، ابراز کرد: نهضت مسکن ملی دو خط اعتباری دارد که تسهیلات بانکی و آورده مردم را تشکیل می‌دهد و تاخیر در تحویل پروژه‌های مسکن ملی به نفع پیمانکار نیست. پس سعی می‌کنند که کارها در اسرع وقت به پایان برسد در کنار آن نیز تسهیلات براساس پیشرفت کار تزریق می‌شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص مشکلات آورده مردم برای ادامه روند احداث مسکن اقدام ملی که باتوجه به وضع کنونی متقاضیان را با مشکل مواجه کرده است، بیان کرد: وزارت راه‌وشهرسازی به جد پیگیر افزایش وام تسهیلات متقاضیان است که امیدواریم در این رابطه موافقت شورای پول و اعتبار اخذ شود که اگر این اتفاق صورت گیرد، تسهیلات مسکن به ۵۵۰ میلیون تومان افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام