صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۹۸۹۵
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۵

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج از برگزاری دوره تعالی‌بخش معرفتی، مهارتی و حرفه‌ای مسئولان، اساتید و کارمندان این دانشگاه خبر داد.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، کاوه پیش‌قدم، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج امروز، 20 اردیبهشت‌ماه در نشست هماهنگی طرح ملی «اعتلا» در این دانشگاه، گفت: طرح اعتلا یک دوره تعالی، معرفتی، مهارتی و حرفه‌ای است و مخاطبان این طرح در ابتدای طرح استادان، مسئولان و کارمندان دانشگاه هستند.

وی با بیان اینکه این طرح یک فراخوان است که با نگاهی دوباره به باورها و تبیین از خودسازی آغاز شده و به جامعه‌پردازی می‌رسد، افزود: ۳٠٠ نفر از اساتید مجرب به مدت دو روز کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان شرکت‌کننده در طرح را برگزار می‌کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج بیان کرد: ترویج فضائل اخلاقی با تعامل فرهنگی فعال و مؤثر، گسترش مشارکت فرهنگی و فرهنگ مشارکت، تقویت ارزش‌های انقلاب اسلامی، زنده نگه داشتن و ترویج اندیشه و افکار امام(ره) و مقام معظم رهبری، تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری و حفظ و تقویت فرهنگ و هویت اسلامی و ایران و اهتمام به رعایت حقوق و قانونگرایی از اهداف این طرح است.

انتهای پیام