صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۲۲۰۱
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۳

مدیرکل سیاسی و امور انتخابات استانداری فارس از آغاز روند اجرایی انتخاباتی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان خبر داد و گفت: بر اساس ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، زمان پذیرش استعفای افراد از پست‌های مشخص شده در قانون باید حداقل ۶ ماه پیش از روز ثبت‌نام باشد.

به گزارش ایکنا از فارس، به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، جواد قناعتی، مدیرکل سیاسی و امور انتخابات استانداری فارس شب گذشته، 30 اردیبهشت‌ماه از آغاز روند اجرایی انتخاباتی دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان خبر داد و گفت:  بر اساس ماده ۲۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، زمان پذیرش استعفای افراد از پست‌های مشخص شده در قانون باید حداقل ۶ ماه پیش از روز ثبت‌نام باشد.

وی با بیان اینکه به استناد ماده ۴۵ قانون مذکور ثبت نام از ۱۹ تا پایان روز ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۲ به مدت ۷ روز خواهد بود، تأکید کرد: داوطلبانی که برای ثبت‌نام به استعفا از سمت فعلی خود نیاز دارند باید دقت کنند، آنچه در روز ثبت‌نام مدنظر قرار می‌گیرد، تاریخ پذیرش استعفا در مهلت مقرر قانونی و عدم اشتغال در آن سمت است بنابراین زمان پر کردن فرم استعفا ملاک نیست.

مدیرکل سیاسی و امور انتخابات استانداری فارس یادآور شد: مشمولین این ماده قانونی باید حداکثر تا ۲۵ خردادماه پذیرش استعفا خود را اخذ کرده باشند تا بتوانند در روز ثبت‌نام همراه با سایر مدارک ارائه دهند.

قناعتی با بیان اینکه انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای انتخاب ۲۹۰ نماینده در یک دوره ۴ ساله برگزار خواهد شد، گفت: در استان فارس انتخابات مجلس برای برگزیدن  ۱۸ نماینده مجلس در ۱۵ حوزه انتخابیه و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برای انتخاب ۵ عضو از ۸۸ عضو همزمان در روز جمعه ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه نقشه راه انتخابات در چارچوب فرمایشات رهبر معظم انقلاب بر اساس چهار مولفه‌ «مشارکت»، «امنیت»، «رقابت» و «سلامت» است، افزود:  انتخابات و مشارکت مردمی یکی از اولویت‌های مهم در زمان کنونی است.

انتهای پیام