صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۴۴۷۶
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۸

مدیرعامل اتحادیه قرآنی استان کرمانشاه گفت: همزمان با ولادت امام رضا(ع) مراسم جشن مردمی در مراکز و مؤسسات قرآنی استان برگزار می‌شود.

پیمان سلیمی، مدیر عامل اتحادیه قرآنی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، اظهار کرد: همزمان با میلاد امام رئوف، مراسم جشن مردمی در مراکز و مؤسسات قرآنی استان کرمانشاه با همکاری این اتحادیه برگزار می‌شود.

وی افزود: این مراسم با همکاری و حضور گسترده نوجوانان، جوانان و بزرگسالان برنامه‌ریزی شده و در حال انجام است و در روز ولادت امام رضا(ع) شاهد اجرای برنامه‌های متنوعی در سطح مؤسسات و مراکز قرآنی خواهیم بود.

سلیمی به برخی از این برنامه‌ها از جمله اجتماع امام رضایی‌ها و اجرای گروه‌های هم‌خوانی قرآن کریم، سرود و تواشیح و برگزاری ایستگاه نقاشی با موضوع قصه‌های قرآنی اشاره کرد.

مدیرعامل اتحادیه قرآنی کرمانشاه در پایان با یادآوری اهداف برگزاری این جشن‌ها، اظهار کرد: هدف از برگزاری جشن‌ها، ترویج فرهنگ رضوی در جامعه و ایجاد شور و نشاط در بین اقشار مختلف است.

انتهای پیام