صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۴۹۹۲
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۴

ویدئویی از نورالدین ابراهیم، جوان 20 ساله مصری به دلیل استعداد در تقلید تلاوت قاریان مشهور قرآن، با استقبال میلیونی کاربران شبکه‌های اجتماعی مواجه شده است.

به گزارش ایکنا به نقل از المصری الیوم، ویدئویی از نورالدین ابراهیم، جوان 20 ساله به دلیل استعداد در تقلید تلاوت قاریان مشهور قرآن، با استقبال میلیونی کاربران شبکه‌های اجتماعی مواجه شده است.

نورالدین ابراهیم که در سال دوم در دانشکده فنی دانشگاه الازهر تحصیل می‌کرد، حافظ قرآن کریم است و پس از مدتی تعلیم تلاوت قرآن کریم موفق به تقلید صوت قاریان بزرگ قرآن کریم شد.  

او موفق به تقلید صدای شیخ ناصر القطامی در اذان و شیخ ماهر المعیقلی شد و پس از مدتی تمرین به گفته خود قادر به تقلید صوت  15 قاری بزرگ شده است. به شکلی که کاربران شبکه‌های اجتماعی از او می‌خواهند که صوت قاریان مشهوری را تقلید کند. از جمله مهمترین قاریانی که وی از آنها تقلید کرده است می‌توان به شیخ عبدالباسط عبدالصمد و شیخ خلیل الحصری اشاره کرد.

 

انتهای پیام