صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۵۹۰۰
تاریخ انتشار : ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۱
از سوی جهاددانشگاهی واحد اصفهان

مسابقه «پایان‌نامه سه‌دقیقه‌ای برای زاینده‌رود» به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد اصفهان ویژه دانشجویان مقاطع ارشد و دکترا برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد اصفهان با همکاری مرکز تحقیقات و مطالعات آب دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان و دبیرخانه همایش «زاینده‌رود و گاوخونی؛ از بحران تا احیا»، مسابقه «پایان‌نامه سه‌دقیقه‌ای برای زاینده‌رود» را برگزار می‌کند.

این فراخوان ویژه همه دانش‌آموختگان مقاطع ارشد و دکتراست که در طول دهه 1390، از پایان‌نامه‌هایی با موضوع زاینده‌رود دفاع کرده‌اند و با شرکت در این مسابقه می‌توانند در مدت سه دقیقه، از پایان‌نامه خود در حضور داوران دفاع کنند. برای نفرات اول تا سوم این مسابقه به ترتیب، 50، 30 و 20 میلیون ریال در نظر گرفته شده است.

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و شرکت در مسابقه «پایان‌نامه سه‌دقیقه‌ای برای زاینده‌رود» تا پایان خردادماه جاری می‌توانند به درگاه http://reg.jdisf.ac.ir/pn8 مراجعه کنند. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانند با شماره 09366490361 تماس بگیرند یا به دبیرخانه مسابقه به نشانی اصفهان، میدان آزادی، بلوار دانشگاه، دانشگاه اصفهان، دفتر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد اصفهان مراجعه کنند.

انتهای پیام