صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۶۰۶۷
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۴

مدیرعامل اتحادیه قرآنی استان کرمانشاه گفت: مسئولان و مربیان جلسات خانگی قرآن که فاقد بیمه هستند تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار می‌گیرند.

پیمان سلیمی، مدیرعامل اتحادیه قرآنی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، اظهار کرد: ستاد مردمی جلسات خانگی قرآن با همکاری اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت به منظور تحت پوشش قرار گرفتن مسئولان و مربیان جلسات خانگی قرآن کریم که فاقد بیمه و بازنشستگی هستند، اقداماتی انجام داده است و بر این اساس مربیان و مسئولان جلسات خانگی قرآن در کرمانشاه بیمه می‌شوند.

وی افزود: خدماتی که افراد تحت پوشش این بیمه برخوردار می‌شوند شامل مستمری بازنشستگی، ازکارافتادگی و فوت خواهد بود.

سلیمی تصریح کرد: افرادی که تحت پوشش این صندوق قرار می‌گیرند می‌توانند سوابق بیمه‌ای خود را به سایر صندوق‌های بیمه‌ای انتقال دهند.

مدیرعامل اتحادیه قرآنی کرمانشاه گفت: افرادی که مایل به استفاده از خدمات بیمه‌ای یاده شده هستند برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر از طریق لینک «https://portal.jkqk.ir/user/login» اقدام کنند.

وی در پایان اظهار کرد: علاقه‌مندان می‌توانند در این خصوص با شماره ۰۹۱۸۳۳۳۴۵۳۴ و دفتر اتحادیه قرآنی استان کرمانشاه تماس بگیرند.

انتهای پیام