صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۶۰۷۵
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۲

مدیر مؤسسه قرآن و عترت ثقلین هوسم رودسر گفت: در کنار توجه به تولید محتوای قرآنی برای عرضه در رسانه‌ها، فعالان این عرصه در نشر مفاهیم نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه نیز ورود داشته باشند زیرا در کنار قرآن، ثقلین نیز وجود دارد که هر دو توأمان چراغ راه سعادت را برای ما روشن می‌کنند.

محمد منزوی، مدیر مؤسسه قرآن و عترت ثقلین هوسم رودسر در گفت‌وگو با ایکنا از گیلان، در خصوص نیاز مخاطبان به تولید محتوای فرهنگی، اظهار کرد: با توجه به استفاده روزافزون مخاطبان و افراد از فضای مجازی، تولید محتوا و برنامه‌های قرآنی در این فضا باید مورد توجه دست‌اندرکاران فرهنگی و مذهبی و همچنین مؤسسات قرآنی باشد.

منزوی با بیان اینکه تولید محتوا با محوریت مفاهیم قرآنی برای بارگذاری در فضای مجازی یکی از محورهای فعالیت این مؤسسه است، افزود: این تولیدات علاوه‌ بر مفاهیم قرآنی در زمینه مضامین مرتبط با نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه نیز انجام می‌شود. برنامه‌هایی که با محوریت مفاهیم دینی و قرآنی در فضای مجازی عرضه می‌شوند باید شرایط جامعه هدف از جمله سن، سطح تحصیلات، میزان آشنایی با آیات نورانی وحی و... را در نظر بگیرند و هر محتوا متناسب با نیاز مخاطبان تولید و عرضه شود.

وی با تأکید بر اینکه فعالان عرصه فرهنگی و قرآنی باید در نشر مفاهیم نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه بیشتر ورود کنند زیرا در کنار قرآن، به ثقلین نیز توجه شود که هر دو توأمان چراغ راه سعادت و مسیر خیر دنیا و آخرت را برای ما روشن می‌کنند، گفت: آیات کاربردی قرآن به‌ویژه از جزء ۳۰ برای محتواسازی مورد استفاده قرار می‌گیرد، تلاش می‌شود تا محتوای رسانه‌ای در قالب فیلم و داستان‌های کوتاه تولید شود تا علاوه‌ بر سهولت در بارگذاری، مخاطب در مدت کوتاه بتواند مفاهیم دینی و قرآنی را ببیند و بشنود.

مدیر مؤسسه قرآن و عترت ثقلین هوسم رودسر تصریح کرد: در کنار فعالیت‌های مجازی نباید از تأثیر آموزش‌های چهره به چهره غافل شد، در حال حاضر به‌ویژه بعد از ایام کرونا برگزاری جلسات عمومی برای حضور مخاطبان در مکان‌های عمومی و مذهبی از جمله مساجد، حسینیه‌ها همچنین سالن‌های اجتماعات ارگان‌های دولتی مورد توجه قرار گرفته و در مناسبت‌های مختلف برنامه‌های قرآنی و فرهنگی توسط این مؤسسه برگزار می‌شود تا بهانه‌ای برای گرد هم آمدن علاقه‌مندان به فراگیری آیات نورانی وحی باشد.

منزوی با بیان اینکه حضور کودکان و نوجوان در این ویژه‌برنامه‌ها بیشتر مدنظر است تا از همان دوران ابتدایی زندگی زمینه حضور در فراگیری قرآن ایجاد شود، اظهار کرد: در ویژه‌برنامه‌هایی که دانش‌آموزان را در مناسبت‌های مختلف گرد هم آورده هر جلسه پیرامون یک موضوع قرآنی صحبت می‌شود.

مدیر مؤسسه قرآن و عترت ثقلین هوسم رودسر با اشاره به نقش خیرین در تولید محتوای قرآنی افزود: خیرین همواره یکی از بازوهای توانمند اجرای برنامه‌های قرآنی بوده و هستند و حمایت آنها را در زمینه فعالیت در فضای مجازی نیز نباید نادیده گرفت. هر چند در این مؤسسه قرآن‌آموزان به‌صورت آتش به اختیار به فضای مجازی ورود پیدا کرده‌اند و خوشبختانه تاکنون تولیدات قرآنی و فرهنگی خوبی داشتند، اما حضور و حمایت خیرین در کنار قرآن‌آموزان و فعالان قرآنی در حوزه نیز به وحدت رویه و پیشبرد فعالیت‌ها کمک می‌کند.

منزوی گفت: اگر خیرین قرآنی اثرگذار بودن کار را ببینند بیشتر مایل به اقدامات حمایتی می‌شوند و بر همین اساس تلاش می‌شود علاوه‌ بر بیان روند کار به خيران در مناسبت‌های مختلف نیز از این عزیزان تقدیر شود هر چند تعدادی از خیرین قرآنی تمایلی به مطرح شدن و بردن نام خود در محافل ندارند و ترجیح می‌دهند گمنام در راه اشاعه فرهنگ دینی و قرآنی کمک کار باشند.

مدیر مؤسسه قرآن و عترت ثقلین هوسم رودسر گفت: تعداد قرآن‌آموزانی که در سنین مختلف موفق به اخذ گواهینامه شده‌اند تاکنون ۳۸۰ نفر بوده و تعداد فراگیران با موضوعات حفظ اجزای قرآن، مفاهیم قرآن کریم، تفسیر و شأن نزول آیات هستی بخش قرآن، مفاهیم نهج‌البلاغه ویژه آقایان، مفاهیم صحیفه سجادیه ویژه بانوان، یک‌هزار و ۵۰ نفر هستند که تلاش می‌کنیم همه این عزیزان عضو سامانه ملی حمد قرار بگیرند.

انتهای پیام