صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۷۴۵۷
تاریخ انتشار : ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۰

مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای امسال تاکنون دو عنوان کتاب نمایشنامه دفاع مقدس در یاسوج به چاپ رسیده است.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، به نقل از روابط عمومی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان، امیرعباس آسمند، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه‌وبویراحمد روز گذشته، 22 خردادماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون دو عنوان کتاب نمایشنامه با موضوع دفاع مقدس در این استان به چاپ رسیده است.

وی افزود: این کتاب‌ها با عناوین «زیباترین رؤیا» و «قلب رمضان» توسط سیمین غلامی، از نویسندگان حوزه دفاع مقدس کهگیلویه‌وبویراحمد نوشته شده است.این کتاب‌ها با حمایت مدیریت امور هنری و سینمایی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان و توسط انتشارات «عصر جوان» به چاپ رسیده است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس کهگیلویه‌وبویراحمد گفت: چاپ ۶۰ عنوان کتاب دفاع مقدس در سال ۱۴۰۲ برنامه‌ریزی شده که کار تولید و تدوین بسیاری از این کتاب‌ها از سال‌های گذشته آغاز شده است.

انتهای پیام