عطاءالله امیدواری، دستیار قرآنی استاندار فارس در این نشست گفت: بنا به درخواست نماینده ولی فقیه در استان فارس شورای قرآن و عترت استان مجدداً احیا شده است.
وی، همکاری برای ارائه و تدوین سند قرآنی استان، بررسی چرایی نقش کمرنگ استان در دیدار جامعه قرآنی با رهبر معظم انقلاب و ارائه برنامههای پیشنهادی را از جمله دستورکارهای این نشست عنوان کرد.
جمال پارسا، رئیس هیئت مدیره اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت فارس هم در این نشست گفت: برپایی نشست قرآن و عترت خوب است اما از برکات و فواید این شورا برای مؤسسات قرآنی باید مطلع شویم.
وی افزود: هنوز اتحادیه تشکلهای قرآن و عترت فارس برکت تشکیل و حضور این شورا را لمس نکرده است و امیدواریم در این جلسه نگاه ویژهای به بخش مردمی شود زیرا هرگاه کارها به صورت مردمی پیش روند، قطعاً پیشرفت خواهند داشت.
احمدرضا نداف، رئیس گروه قرآن و عترت ارشاد فارس هم در این نشست بر ضرورت تقسیمبندی کارها تأکید کرد و گفت: باید مسئولیت هر کمیسیون شورای قرآنی و سازمانها مشخص شود.
صدرالله زینالعبادی، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش فارس نیز در این نشست گفت: در استان فارس مؤسسات قرآنی زیادی وجود دارند که عمدتاً در بخش تربیت حافظان قرآن کار میکنند.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش فارس با مشارکت 500 هزار نفر از دانشآموزان در مسابقات قرآن حرف نخست را در کشور میزند، گفت: یکی از ایرادات این است که وقتی دانشآموزان از مسابقات قرآن برمیگردند و حائز رتبه برتر میشوند، رها میشوند.
زینالعبادی بر ضرورت دعوت از داوران کشوری برای برپایی کارگاههای آموزشی تأکید کرد و افزود: اگر فارس میخواهد در قله قرار گیرد باید تیم اساتید متخصص به شیراز بیاوریم.
محمدصالح روزبه، مسئول جامعه قرآنی عصر استان فارس نیز در این نشست گفت: برای فعالیتهای قرآنی طرحی در 5 گام طراحی کردیم که پیشنهاد میشود این طرح در شورای قرآن و عترت مورد بررسی قرار گیرد.
بهنام جعفری، مسئول دارالقرآن حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) هم در این نشست گفت: حرم شاهچراغ(ع) آمادگی همکاری در برپایی کلاسهای تخصصی قرآن هم در بخش بانوان هم آقایان دارد.
زهرا عسکری، سردبیر خبرگزاری ایکنا استان فارس نیز در این نشست گفت: برای ارتقای سطح قاریان قرآن استان باید نهادهای مختلفی همکاری کنند لذا پیشنهاد میشود اساتید بینالمللی و ملی با دعوت شورای قرآن و عترت استان به شیراز آیند و کلاسهای آموزشی به صورت مستمر در طول سال برای قاریان استان برگزار شود.
وی همچنین مبحث تربیت دینی نسل جدید را در ایام فراغت تابستان مورد توجه قرار داد و افزود: در ایام تابستان که بهترین فرصت برای انجام کارهای تربیتی دینی است، مشاهده میشود که دانشگاهها و حوزههای علمیه تعطیل هستند و برای دانشآموزان هم عمدتاً کلاسهای ورزشی یا تقویتی آموزشی در نظر گرفته میشود.
عسکری تصریح کرد: یکی از مباحثی که در شورای قرآن و عترت استان باید دنبال شود همین بحث تربیت دینی نسل جدید است که برای این کار باید طرحهای مختلفی را با مشارکت و همافزایی نهادهای مختلفی اجرا کنیم.
انتهای پیام