صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۸۵۵۳
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۸

نام‌گذاری روزی به نام «پاکبان» فرصتی است برای یادآوری تمامی تلاش‌ها و مجاهدت‌های این قشر که سخت‌ترین وظایف را با همتی مثال زدنی انجام می‌دهند.

به گزارش ایکنا، حسین نظری، معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران طی یادداشتی نوشت:‌ تهران شهری با بیش از ۲۰۰ سال سابقه پایتختی و با جمعیتی بیش از ۹ میلیون نفر، از جمله کلان‌شهرهای مؤثر در دنیای امروز است، دنیایی که یکی از مهمترین مؤلفه‌های حکمرانی در آن، تأمین خواسته‌های شهروندانش است. 

تجربه اداره شهرهای مختلف در طول سال‌ها نشان می‌دهد که در میان تمامی درخواست‌ها و تقاضاهای شهروندان از مدیریت شهری، نظافت شهر از جایگاه بسیار ویژه‌ای برخوردار است. در تهران نیز مانند تمامی شهرهای جهان پاکیزگی شهر در تمامی دوره‌های مدیریت شهری به ویژه در دوره اخیر از اولویت‌ها بوده و تلاش می‌شود برنامه‌ریزی‌ها به این موضوع مهم معطوف شود . 

به طور قطع، تحقق این مهم با ‌«پاکبان»‌های عزیز شهر به عنوان شریف‌ترین و زحمتکش‌ترین نیروهای خدوم شهرداری تهران امکان‌پذیر است . پاکبانانی که در تمامی ساعات شبانه روز و بدون توجه به مناسبت‌های شادی و غم همواره در سطح شهر حضور دارند تا تهرانی پاکیزه بسازند. 

تحت این شرایط، نام‌گذاری روزی به نام «پاکبان» فرصتی است برای یادآوری تمامی تلاش‌ها و مجاهدت‌های این قشر که سخت‌ترین وظایف را با همتی مثال زدنی انجام می‌دهند به این امید که مردم صبح خود را با منظره‌ای زیبا از شهر و آخرین ساعات حضور خود در خیابان‌ها را با تصویر زیبایی از جذابیت‌های تهران آغاز و به پایان برسانند.

به نوبه خودم و مدیران شهری در شهر روز پاکبان را به همکاران زحمتکشم تبریک می‌گویم.

انتهای پیام