صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۹۱۸۶
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۴

چهل و چهارمین کرسی ترویجی جامعةالزهرا(س) با موضوع «تحلیل مضمون نقش یزید در شهادت امام حسین (ع) بر اساس نظر خانم وچیا والیری)» به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، چهل و چهارمین کرسی ترویجی جامعة الزهرا (س) با موضوع «تحلیل مضمون نقش یزید در شهادت امام حسین (ع) (بر اساس نظر خانم وچیا والیری)» از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

صغری فهیمی، استاد و پژوهشگر جامعةالزهرا ارائه‌دهنده این کرسی ترویجی است و حجت‌الاسلام‌ اکبر روستائی، معاون پژوهش مؤسسه تحقیقاتی حضرت ولیّ‌عصر (عج) به عنوان ناقد این جلسه حضور دارد.

همچنین نجمه صالحی، پژوهشگر و دبیر انجمن علمی پژوهشی تاریخ جامعةالزهرا(س) دبیر علمی این کرسی را به عهده دارد.

این کرسی ترویجی روز چهارشنبه ۳۱ خرداد، ساعت ۱۰ تا ۱۲ در جامعةالزهرا(س)، ساختمان کتابخانه، معاونت پژوهش، سالن جلسات طبقه سوم برگزار می‌شود.

همچنین امکان حضور مجازی برای علاقه‌مندان فراهم شده که می‌توانند از طریق سامانه https://online.jz.ac.ir/rbhyyb۸۹۷yoy در این کرسی ترویجی شرکت کنند.

انتهای پیام