صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۹۵۹۰
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۷
مدیرکل ثبت اسناد و املاک ایلام خبر داد:

علی مرادپور گفت: با همکاری اداره‌کل جهاد کشاورزی استان، برای 529 قطعه زمین کشاورزی به مساحت 36 هزار و 516 هکتار در شهرستان دهلران سند مالکیت صادر شد.

به گزارش ایکنا از ایلام به نقل از روابط عمومی ثبت اسناد و املاک استان، علی مرادپور، مدیرکل ثبت اسناد و املاک ایلام اظهار‌ کرد: شهرستان دهلران قطب کشاورزی استان است که صدور این تعداد سند اراضی کشاورزی در راستای تهیه نقشه ترسیم و مستندسازی از 40 هزار هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان صورت گرفته است.

وی ضمن تبریک هفته قوه قضائیه بیان کرد: تعدادی از اسناد مالکیت این اراضی صادر و به مناسبت فرا رسیدن این هفته تحویل مالکان و زارعان شد.

مرادپور هفته قوه قضائیه را یادآور فاجعه بزرگ تاریخی شهادت شهید بهشتی و 72 تن از یاران انقلاب خواند که به تفسیر امام راحل(ره) «شهید بهشتی یک ملت و خاری در چشم دشمنان بود» و ضمن قدردانی از مساعدت‌های امام جمعه و فرماندار دهلران، تصریح کرد: با تلاش مدیریت و کارکنان اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان دهلران و پیگیری کارشناسان اداره کل ثبت اسناد استان، شاهد تحقق بخشیدن به فرمایشان و منویات رهبر فرزانه انقلاب هستیم که در سال گذشته در دیدار با مسئولان قوه قضائیه تاکید کردند «متر به متر اراضی کشور بایستی هویت‌دار گردد.»

انتهای پیام