صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۰۷۲۸
تاریخ انتشار : ۰۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۱

هزاران فلسطینی نماز صبح روز عرفه را امروز، 6 تیر در مسجدالاقصی اقامه کرده و پس از آن تکبیرهای ویژه این روز را سر دادند.

به گزارش ایکنا به نقل از فلسطین الیوم، هزاران فلسطینی نماز جمعه روز عرفه را امروز، 6 تیر در مسجد القبلی مسجد الاقصی اقامه کردند.

فلسطینیان از شب گذشته در پاسخ به فراخوان گروه‌ها و نهادهای مختلف در قدس برای عزیمت به سمت مسجد الاقصی در آستانه عید مبارک قربان به سوی این مکان عبادی شتافتند تا ضمن تأکید بر دفاع از آرمان فلسطین، تشدید تجاوزگری رژیم صهیونیستی برای یهودی‌سازی قدس و حملات شهرک‌نشینان صهیونیست به مناطق مختلف کرانه باختری را محکوم کنند.

در نماز صبح امروز در مسجدالاقصی از پیر و جوان و کودک حضور داشتند که در فضایی معنوی نماز را اقامه و سپس به درگاه الهی تضرع و مناجات کردند و تکبیر روز عید عرفه سر دادند.

گروه‌های فلسطینی در واکنش به تداوم یورش شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی در سایه پشتیبانی نظامیان اشغالگر که تدابیر امنیتی شدیدی را پیرامون مسجد اعمال کرده‌اند، فراخوان‌های متعددی برای عزیمت به سمت مسجد الاقصی و تحصن و مناجات در آنجا با عنوان «عیدک بالاقصی»(عیدتان در مسجدالاقصی) راه‌اندازی کردند.

رژیم صهیونیستی صبح امروز برای ورود نمازگزاران به مسجدالاقصی محدودیت‌های شدیدی اعمال کرده و مانع از ورود برخی از آنها به مسجد شد.

 
انتهای پیام