صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۲۱۶۱
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵

در بخشی از بیانیه محکومیت مؤسسه کشوری مهد قرآن در پی هتک حرمت قرآن آمده است «این اقدامات موهن ناشی از استیصال طاغوتیان و مستکبران عالم از نفوذ اسلام و دستورات حیات‌بخش قرآن کریم است که نمی‌تواند مسیر پرفروغ تمدن نوین اسلامی را با وقفه و کندی مواجه کند».

به گزارش ایکنا، مؤسسه کشوری مهد قرآن با صدور بیانیه‌ای اهانت به قرآن کریم را در سوئد محکوم کرد. متن آن در ذیل آمده است؛

«بسم الله الرحمن الرحیم

إِنَّ هذَا الْقُرْآنَ یهْدِی لِلَّتِی هِی أَقْوَمُ (اسراء/۹)

نور قرآن همیشه جاودان است و علی‌رغم توطئه استکبار، قرآن روز به روز پرفروغ‌تر شده و اقدامات موهن که ناشی از استیصال طاغوتیان و مستکبران عالم از نفوذ اسلام و دستورات حیات‌بخش قرآن کریم است، به هیچ روی نمی‌تواند مسیر پرفروغ تمدن نوین اسلامی را با وقفه و کندی مواجه کند.

اعضای هیئت امنا و مدیره و هیئت علمی مؤسسه، مدیران شعب و کانون‌ها به همراه اساتید، مربیان و حافظان قرآن عضو مؤسسه مهد قرآن از سراسر کشور، اهانت به قرآن کریم را به شدت محکوم کرده و نفرت و انزجار خود را از این عمل کوردلانه اعلام می‌دارند و در تجمع اعتراض‌آمیز مردمی هتک حرمت به قرآن کریم در مقابل سفارت سوئد شرکت خواهند کرد».

انتهای پیام