صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۳۱۳۷
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۱

طرح شادمانه عید غدیر خم در قالب ویژه‌برنامه احیا و جشن پایان ترم کلاس‌های ترم بهار دارالقرآن مرکزی منطقه دو تهران برگزار شد.

به گزارش ایکنا، طرح شادمانه عید غدیر خم روز گذشته چهارشنبه ۱۴ تیر در آسایشگاه جانبازان اعصاب و روان نیایش تهران در قالب ویژه‌برنامه احیا برگزار شد.

ویژه‌برنامه احیا با هدف عیادت از جانبازان و کادر درمان، به همت شورای عالی قرآن شهرداری تهران، اتحادیه موسسات و تشکل‌های قرآنی استان تهران، شهرداری منطقه دو تهران و همچنین دارالقرآن مرکزی منطقه دو تهران در آسایشگاه جانبازان اعصاب و روان نیایش برگزار شد.

این ویژه‌برنامه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز سپس گروه سرود بین‌المللی زینبیون قطعاتی در وصف امیر المومنین(ع) تقدیم نگاه جانبازان کردند و بعد از آن از همه عزیزان پذیرایی صورت گرفت و هدایایی به رسم یادبود اهدا شد.

همچنین جشن پایان ترم کلاس‌های ترم بهار دارالقرآن مرکزی منطقه دو تهران در رشته‌های روخوانی و روانخوانی، تجوید و حفظ قرآن کریم با حضور مشتاقان و قرآن‌آموزان دارالقرآن برگزار شد.

این جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید آغاز سپس، حسن دهقان، مدیر عامل اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان تهران دقایقی پیرامون اهمیت قرآن صحبت کرد. بعد از آن اهدای جوایز و مدارک قرآن‌آموزان با حضور معاون وزیر ورزش و همچنین اساتید دارالقرآن انجام شد.

انتهای پیام