صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۳۳۴۷
تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۶
همزمان با هفته قرآن و عترت

رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف از حضور کاروان قرآنی سازمان اوقاف در استان همزمان با هفته قرآن و عترت خبر داد و گفت: کاروان قرآنی سازمان اوقاف با حضور قاریان ممتاز ملی و بین‌المللی از امروز، ۱۷ تا ۲۲ تیرماه در شهر‌های مختلف استان اجرای برنامه دارند.

محمدمهدی قربانیان، رئیس اداره امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان گیلان در گفت‌وگو با ایکنا از گیلان، از سفر کاروان قرآنی سازمان اوقاف به استان خبر داد و اظهار کرد: همزمان با هفته قرآن و عترت و با اعلام انزجار و محکومیت اهانت به ساحت نورانی قرآن کریم به دعوت اداره‌کل اوقاف و امور خیریه گیلان کاروان قرآنی سازمان اوقاف در استان حضور دارند.

وی افزود: کاروان قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه به سرپرستی سیدمحمد موجانی و همراهی قاریان ممتاز ملی و بین‌المللی حامد علیزاده، قاسم مقومی، مهدی غلام‌نژاد، هادی اسفیدانی از امروز، 17 تا 22 تیرماه در شهرهای مختلف استان اجرای برنامه دارند.

قربانیان گفت: این کاروان ضمن اجرا و ضبط تلاوت قرآن در اماکن عمومی، برخی محافل انس با قرآن کریم را در شهرهای تالش، صومعه سرا، ماسال، شفت، بندرانزلی و رشت برگزار می‌کنند.

انتهای پیام