صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۳۷۱۸
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۹

حجت‌الاسلام شاه‌حسینی گفت: رویداد « روایت حقایق» به راه اندازی جریان تفسیر و جهاد تبیین در دانشگاه‌ها کمک می‌کند.

به گزارش ایکنا از خوزستان، حجت‌الاسلام شاه‌حسینی،  امروز 18 تیرماه در بین دانشجویان شرکت‌کننده در طرح توانمندسازی «حامیم» گفت: در پی صف آرایی کلان نظام سلطه در مقابل  جمهوری اسلامی ایران، صحنه و میدان اصلی عمل امروز در روایت‌ها و بیان حقایق است.

وی افزود: امروز در جنگ روایت‌ها و حقایق، نظام سلطه تلاش می‌کند از فضای عمومی کشور و دنیا تصویری را ارائه دهد که نتیجه آن سیاه نمایی، ناامیدی و پشیمانی مردم از انقلاب اسلامی است.

شاه حسینی در ادامه سخنان خود با شرح کالک حل مسئله و گفت‌وگو صمیمانه بصورت پرسش و پاسخ با دانشجویان پرداخت. 

وی مسئولیت پذیری و مهارت را از ویژگی‌های این دانشجویان دانست و به کیفیت محصولات و محتوای تولید شده در این رویداد اشاره کرد. 

گفتنی است؛ طرح حامیم ۲ استان خوزستان از 17 تیرماه با حضور بیش از ۳۵۰ دانشجو از دانشگاه‌های استان به میزبانی دانشگاه شهید چمران آغاز شده است. 

انتهای پیام