صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۴۴۲۲
تاریخ انتشار : ۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۷

بانوان محجبه و خانواده‌های دغدغه‌مند شیرازی در دفاع از حیا به مناسبت هفته حجاب و عفاف چهارشنبه ۲۱ تیرماه رژه خودرویی برگزار خواهند کرد.

به گزارش ایکنا از فارس، بانوان محجبه و خانواده‌های دغدغه‌مند شیرازی در دفاع از حیا به مناسبت هفته حجاب و عفاف چهارشنبه ۲۱ تیرماه ساعت ۱۵:۳۰ رژه خودرویی برگزار خواهند کرد.

شرکت کنندگان کاروان  خودرویی حرکت خود را از ورودی شهر شیراز فلکه الله «گل سرخ» آغاز و در ادامه مسیر ولیعصر، کلبه، چهارراه ادبیات را برای پیوستن به تجمع بزرگ عفاف و حجاب شیراز در آرماه  خواهند رفت.

اجتماع بانوان محجبه در شیراز سومین حرم اهل بیت (ع) در ایران اسلامی نیز تحت عنوان «مدافعان حریم خانواده» روز چهارشنبه، ۲۱ تیرماه ساعت ۱۷ در آرامگاه حافظیه با برنامه متنوع برگزار می‌شود.

براساس این گزارش، خانواده‌ها حضور در این کاروان خودرویی، در صورت امکان، پرچم امام حسین علیه السلام، پرچم یا فاطمه سلام الله علی‌ها و یا پرچم ایران به همراه داشته باشند؛ به دلیل گرمای هوا در شهر شیراز نیز داشتن آب خنک برای رفع تشنگی بسیار موثر خواهد بود.

انتهای پیام