صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۵۴۴۸
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۵

طرح «شمیم حسینی» به منظور کمک به هیئت‌های مذهبی و حسینیه‌ها در محرم در کرمانشاه اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام مجید میرزایی، معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه از اجرای طرح «شمیم حسینی» در راستای کمک به هیئت‌ها و حسینیه‌ها در محرم خبر داد و اظهار کرد: همزمان با فرارسیدن ماه محرم برنامه‌های عزاداری در بقاع متبرکه استان کرمانشاه برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی اوقاف و امور خیریه کرمانشاه گفت: در این طرح از موقوفاتی که مورد تعزیه‌داری بودن قید مکان و زمان هستند برای کمک به مساجد و هیئت‌های مذهبی برای برگزاری مراسم عزاداری استفاده می‌شود.

حجت‌الاسلام میرزایی تصریح کرد: طبخ و توزیع غذا، کمک به هیئت‌های مذهبی و اجرای برنامه‌های عزاداری و سوگواری از دیگر برنامه‌های اجرایی در قالب طرح «شمیم حسینی» است.

وی افزود: در ایام محرم خیمه‌های معرفت با حضور روحانیون در جوار امامزادگان برپا می‌شود که به ارائه مشاوره‌های مختلف مذهبی و اجتماعی در این قالب می‌پردازیم.

معاون فرهنگی اوقاف کرمانشاه در پایان یادآور شد: از برنامه‌های دهه نخست محرم سخنرانی، برگزاری دسته‌های عزاداری و اجرای برنامه‌های فرهنگی ویژه این ایام است.

انتهای پیام