صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۵۵۶۴
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۳

آیین افتتاحیه ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت و بیست‌و‌سومین دوره مسابقات ورزشی آقایان شاغل در آموزش‌وپرورش استثنایی کشور در گلزار شهدای کرمان برگزار شد.

به گزارش ایکنا از کرمان، آیین افتتاحیه ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت و بیست‌و‌سومین دوره مسابقات ورزشی آقایان شاغل در آموزش‌وپرورش استثنایی کشور با حضور مدیرکل آموزش‌و‌پرورش کرمان و متسابقین از سراسر کشور صبح امروز، ۲۶ تیرماه در گلزار شهدای کرمان برگزار شد.

در این آیین ۱۸۰ نفر از متسابقین از استان‌های خراسان شمالی، البرز، کرمان، مرکزی، فارس، اصفهان، اردبیل، بوشهر، سیستان‌و‌بلوچستان، همدان، گیلان، هرمزگان، سمنان، خراسان‌جنوبی، قزوین، کهکیلویه و بویراحمد، تهران، قم، زنجان، خراسان‌رضوی، آذربایجان‌غربی، مازندران و خوزستان با اهدای گل به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

این دوره از مسابقات قرآن و عترت آقایان با حضور ۹۰ نفر در رشته‌های حفظ، قرائت، تدبر و بصیرت قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه در روزهای ۲۶ تا ۲۸ تیرماه به میزبانی کرمان برگزار خواهد شد. همچنین مسابقات ورزشی آقایان نیز با حضور ۹۰ نفر از آقایان شاغل در آموزش‌و‌پرورش استثنایی کشور در این بازه زمانی برگزار می‌شود.

ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت و بیست‌و‌سومین دوره مسابقات ورزشی بانوان شاغل در آموزش‌وپرورش استثنایی کشور نیز در روزهای ۲۱ تا ۲۳ تیرماه در کرمان برگزار شد و معلمان کرمانی موفق به کسب ۴ رتبه برتر در رشته‌های حفظ، صحیفه سجادیه و تدبر در قرآن شدند.

انتهای پیام