صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۷۰۹۶
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۱

آیت‌الله رجبی، در پی اهانت مجدد به ساحت قرآن کریم، خواستار اخراج سفیر سوئد شد.

به گزارش ایکنا، آیت‌الله محمود رجبی، در پی اهانت مجدد به ساحت قرآن کریم، خواستار اخراج سفیر سوئد شد.

وی در توییتی به دنبال سخنان سیدحسن نصرالله نوشت:

پیشنهاد حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن نصرالله برای ‫اخراج سفیر سوئد‬⁩ کاری درست، عقلانی و مبتنی بر اصول دیپلماسی فعال است. حاکمیت سوئد باید هزینه سبک‌سری‌هایش را بدهد. از طرف دیگر امت اسلامی نیز باید نشان دهد که قرآن مهم‌ترین و مقدس‌ترین دارایی مشترکشان است.

همچنین مجمع طلاب جانباز حوزه‌های علمیه در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اقدام رذیلانه دشمنان اسلام و قرآن، خواستار برخورد مجامع بین‌المللی با چنین اقدامات تفرقه افکنانه شدند.

متن پیام به این شرح است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

«هُوَ الَّذِی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَی وَ دِینِ الْحَقِّ لِیظْهِرَهُ عَلَی الدِّینِ کلِّهِ وَلَوْ کرِهَ الْمُشْرِکونَ»

بار دیگر جبهه کفر و شرک و استکبار جهانی با اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم به وسیله یک مزدور حقیر و مجوز رسمی دولت حقیرتر سوئد به زعم خود بر چهره آفتاب تابناک و عالمگیر الهی چنگ انداختند. و این بار با توهین به مجری حقیقی احکام قرآن در عصر حاضر، امام خامنه‌ای، بر خباثت خود افزودند؛ اما نمی‌فهمند عمل آنها به حرکت مگسان در عرصه سیمرغ می‌ماند که فقط عرض خود می‌برند و چیزی جز نابودی و ذلت درو نخواهند کرد. بی شک این عمل بی‌شرمانه که به تحریک صهیونیسم جهانی انجام شده است، بیزاری و نفرت تمامی حق‌طلبان و مسلمانان جهان را به دنبال دارد.

مجمع طلاب جانباز همگام با جهان اسلام این اعمال شیطانی را به شدت محکوم کرده و آن را در راستای قرآن‌ستیزی تاریخی تحلیل می‌کند که شوربختانه در دوران کنونی منسجم‌تر و با برنامه‌ریزی دقیق‌تر توسط مستکبرین غربی اجرا می‌شود.

دلیل اصلی چنین اعمال شیطنت‌آمیزی چیزی نیست مگر گسترش معنویت و قدرت گرفتن اسلام و قرآن در سطح جهانی به برکت انقلاب اسلامی و رهبری مدبرانه آن، و به همین علت باید کتاب مقدس قرآن و مجری راستین آن با هم سوزانده شوند.

در پایان ما طلاب و اساتید جانباز از تمام مسلمانان جهان، به ویژه دولت‌ها، نخبگان و شخصیت‌های اثرگذار مسلمان و غیرمسلمان در تمامی دنیا، خصوصاً در کشورهای غربی می‌خواهیم در مقابل اقدام خصمانه دولت سوئد عکس‌العمل نشان دهند و پیشاپیش همه از دولت انقلابی جمهوری اسلامی ایران می‌خواهیم ضمن برخورد قاطع با دولت سوئد با توجه به گسترش روابط با کشورهای اسلامی، از این ظرفیت استفاده کرده و با اقدامات مشترک بین‌المللی با این عمل خباثت‌آمیز مقابله کنند تا چنین گستاخی‌های کفرآمیزی تکرار نشود.

انتهای پیام