صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۷۹۶۹
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۴
همزمان با دسته عزاداری حسینیه اعظم زنجان:

مدیرکل راه‌آهن شمالغرب گفت: برای هشتم محرم و تسهیل حضور عزاداران سراسر کشور در اجتماع بزرگ حسینیه اعظم زنجان یک قطار ویژه تدارک دیده شده است.

منوچهر صفری، مدیرکل راه‌آهن شمالغرب در گفت‌وگو با ایکنا از زنجان، اظهار کرد: قطار «کاروان عشق» ساعت ۷ صبح از تهران حرکت کرده و ساعت ۱۱ ظهر به زنجان می‌رسد و پس از حضور زائران در دسته حسینیه اعظم زنجان و پایان مراسم، قطار ساعت ۱۹:۱۵ به تهران بازمی‌گردد.

وی ادامه داد: با هماهنگی نمازخانه مسجد راه‌آهن و حسینیه اعظم، زائران پس از ورود به زنجان به حسینیه اعظم عزیمت کرده و آنجا توسط خادمان پذیرایی می‌شوند.

این مسئول با اشاره به پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری، عنوان کرد: پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری برای بازه زمانی پنجم مرداد تا پایان شهریورماه آغاز شده که خرید آن به‌صورت حضوری از طریق آژانس‌ها و به شکل غیرحضوری از سایت‌های مجاز امکان‌پذیر است.

انتهای پیام