صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۸۱۹۵
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۰

مدیرکل دامپزشکی خوزستان از نظارت ۹۳ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی بر ذبح دام‌های نذری به صورت رایگان در استان خبر داد.

به گزارش ایکنا از خوزستان، ناصر عسکری‌فرد، مدیرکل دامپزشکی خوزستان اظهار کرد: با توجه به وجود عوامل متعدد بیماری‌زای مشترک بین انسان و دام و لزوم پیشگیری و کنترل این نوع بیماری‌ها مانند تب مالت و تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو اکیپ‌های دامپزشکی در روزهای تاسوعا و عاشورا در سطح استان خوزستان در راستای صیانت از سلامت و بهداشت عمومی شهروندان در قالب اکیپ‌های نظارت بهداشتی و شرعی ثابت و سیار، فعال خواهند بود.

وی ادامه داد: اداره‌کل دامپزشکی خوزستان در همین راستا با سازماندهی و تجهیز ۹۳ اکیپ ثابت و سیار متشکل از ۱۱۵ نیروی کارشناس بهداشت گوشت و ۴۰ ناظر روحانی ذبح شرعی در ایام تاسوعا و عاشورا از ساعت ۷ صبح تا ۱۴ بر سلامت دام‌های قربانی و معاینه لاشه‌ دام‌های نذری شهروندان به صورت رایگان نظارت خواهند داشت.

مدیرکل دامپزشکی خوزستان با اشاره به فعالیت تمامی کشتارگاه‌های دام استان در روزهای تاسوعا و عاشورا، گفت: در این ایام تمامی کشتارگاه‌ها به صورت رایگان آماده ارائه خدمات در خصوص ذبح دام، پوست‌کنی، فرآوری و سایر خدمات به شهروندان تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی هستند.

وی بر لزوم آگاهی شهروندان از خطر ابتلا به بیماری‌های مشترک دام و انسان به ویژه تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب مالت تاکید کرد و افزود: شهروندان برای حفظ سلامتی خود و خانواده از ذبح دام در منازل خودداری کنند و ذبح دام خود را در کشتارگاه انجام دهند در غیر این صورت نسبت به رعایت نکات بهداشت فردی از جمله پوشیدن لباس، دستکش، چکمه و ماسک هنگام ذبح دام  اقدام و گوشت دام تازه ذبح شده را قبل از مصرف، به مدت ۲۴ ساعت و جگر و سایر امعا و احشا را به مدت ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری قرار دهند و از مصرف گوشت و جگر خام یا نیم‌پز جدا خودداری کنند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام