صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۸۴۹۲
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۰

شرکت‌کنندگان در گردهمایی ملی اساتید و شخصیت‌های قرآنی عراق در بیانیه پایانی این همایش، بر ضرورت تدوین قانونی بین‌المللی در زمینه جرم‌نگاری توهین به کتب آسمانی به‌ویژه قرآن تأکید کردند.

به گزارش ایکنا از عراق، این همایش عصر دیروز، 4 مردادماه، با حضور اساتید و شخصیت‌های قرآنی مهم عراق و به همت مرکز ملی علوم قرآن وابسته به اداره اوقاف شیعیان عراق و با همکاری آستان مقدس کاظمین برگزار شد.

شرکت‌کنندگان در بیانیه پایانی این همایش که در حرم مطهر امامین کاظمین(ع) برگزار شد، ضمن تقدیر از مرجعیت دینی عراق، آیت‌الله العظمی سیستانی به خاطر خطاب قراردادن دبیرکل سازمان ملل متحد در اعتراض به توهین به مقدسات، از اقدامات دولت عراق در بستن سفارت سوئد در بغداد و فراخواندن کاردار سفارت این کشور از سوئد حمایت کردند.
 
«دعوت از مؤسسات، مراکز قرآنی و فعالان قرآنی جهان برای محکوم کردن این اقدامات و همچنین فشار بر دولت‌های خود برای اتخاذ تدابیر بازدارنده برای جلوگیری از این اقدامات» و «درخواست از دادگاه‌های بین‌المللی برای وضع قانونی در زمینه جرم‌انگاری توهین به کتب مقدس به‌یژه قرآن»، از دیگر موضوعات این بیانیه بود.

همچینین، شرکت‌کنندگان در این همایش از مسلمانان سوئد، فعال‌سازی فعالیت‌های قرآنی و تشکیل جلسات و محافل قرآنی در اماکن عمومی پس از کسب مجوز از مقامات سوئد را خواستار شدند.

درخواست از اداره اوقاف شیعیان و اهل‌سنت، عتبات مقدسه و بقاع متبرکه برای حمایت از نهضت قرآنی در سوئد و دانمارک و سایر کشورهای غربی برای افتتاح شعبه در این کشورها با هدف برپایی دوره‌های آموزش حفظ قرآن به نحوی که بتوانند به طور کلی به اقلیت‌های مسلمان این کشور خدمت کنند، از دیگر مفاد این بیانیه بود.
انتهای پیام