صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۸۹۱۴
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۰

هیئت‌های عزاداری در لبنان مراسم عاشورای امروز در این کشور را با سر دادن شعار لبیک یا قرآن و برافراشتن کتاب خدا به شکلی پرشور برگزار کردند.

به گزارش ایکنا به نقل از المنار، ضاحیه جنوبی بیروت و شهرستان‌های صور، الهرمل در استان «البقاع» و دیگر مناطقی از لبنان امروز، 7 مرداد همزمان با عاشورای حسینی در این کشور صحنه عزادارای باشکوه هزاران نفر از شیفتگان و محبان اهل بیت(ع) است.

در ضاحیه بیروت، هیئت‌های عزاداری در دسته‌های منظم و در حالی که قرآن کریم در دست سوگواران صف اول برافراشته شده بود در پاسخ به دعوت دبیر کل حزب الله شعارهای لبیک یا قرآن و لبیک یا حسین سر دادند.

 
 
 

در شهر صور هم شماری زیادی از هیئت‌های عزاداری و عموم مردم در مراسم روز عاشورای حسینی به خیابان‌ها آمدند.

سید هاشم صفی الدین، رئیس شورای اجرایی حزب الله نیز طی نطقی در این مراسم آزادی قدس را روز به روز نزدیک‌تر خواند.

انتهای پیام