صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۵۸۹۴۳
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۹

اجتماع عزاداران حسینی در کرمانشاه به مناسبت سومین روز شهادت امام حسین(ع) با حضور هیئت‌های مذهبی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام یوسف احمدی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه از برگزاری اجتماع عزاداران حسینی فردا در کرمانشاه به مناسبت سومین روز از شهادت امام حسین(ع) خبر داد و گفت: همزمان با سومین روز شهادت امام حسین(ع) و یاران با وفایش مردم مؤمن کرمانشاه با انجام آیین‌های خاص ارادت خود را به سید و سالار شهیدان ابراز می‌کنند.

وی افزود: این اجتماع از میدان غدیر به سمت میدان آیت‌الله کاشانی با حضور هیئت‌های مذهبی کرمانشاه برگزار خواهد شد و از عموم مردم و هیئت‌های مذهبی برای حضور در این مراسم دعوت می‌شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کرمانشاه در پایان یادآور شد: برنامه‌های محرم امسال با شعار در زیر یک خیمه همه یک خانواده‌ایم، با هدف ترویج فرهنگ سبک زندگی ایرانی اسلامی با موضوع اهمیت به خانواده برگزار شد.

انتهای پیام